Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dagworkshop Soul Retrieval-Adembevrijding op 26 november 2023 in Zuiderlicht Breda van 09-15:30 uur

26 november @ 09:00 - 15:30

€144,99

In je leven kun je door ingrijpende gebeurtenissen en trauma’s essentiele zielsdelen van jezelf verliezen waardoor je niet meer lekker in je vel zit en je het gevoel hebt dat je je leven niet ten volle kunt leven. Dit kan komen door verbroken relaties, een ongeluk, een ziekte, overlijden van dierbaren, mishandeling, bedreiging of andere voor jou ingrijpende gebeurtenissen. Een verloren zielsdeel kan bijvoorbeeld plezier, moed, speelsheid, onbevangenheid enz enz zijn. ALs je deze ” verloren” zielsdelen niet ophaalt, kun je er mentaal, emotioneel of fysiek behoorlijk in de knoop raken of er zelfs ziek van worden.

In de ochtend van deze bijzondere Soul Retrieval-Adembevrijdings-workshop kom je in contact met jouw verloren zielsdeel en gaan we dit verloren deel terughalen. Dit doen we volgens een oude Sjamanistische traditie. We zullen tijdens deze “reis” een thema die bij jou speelt, gaan verkennen en hiermee gaan werken. Samen met de groep vormen we een veilige bedding en zorgen we er samen voor dat je jouw deel kunt integreren. Dit zal een hele bijzondere ontmoeting zijn op zielsniveau. Na de integratie volgt er een lekkere vegetarische lunch.

In de middag, ga je met dit thema jouw lichaam en geest met elkaar verbinden. Als de verbinding gelegd is, ga je op de manier ademen die wij jou leren, waardoor de energie in je lichaam in korte tijd opgebouwd wordt tot een hoogtepunt en gaat stromen. Je activeert hiermee jouw zelfhelend vermogen. Je wordt daarbij uitgenodigd om uit je comfortzone te komen en in de overgave te gaan zodat alles wat zich tijdens de ademsessie presenteert te laten gebeuren zodat oude blokkades kunnen worden opgeruimd.

Tijdens deze adembevrijding worden verschillende muziekgenres gedraaid met als doel om jouw denkbrein tijdens de sessie te verwarren en het limbisch systeem, waar de emotieregulatie zit, te activeren. Deze chaotische setting zorgt ervoor dat de verstopte oude emoties makkelijker tevoorschijn komen en jouw lichaam de kindbeweging, die in jouw lijf is opgeslagen, van destijds kan afmaken. Dit is vaak een hele bijzondere ervaring om mee te maken.

Jouw brein, waar je altijd op vertrouwt om de beslissingen te maken in je leven heeft niet alle wijsheid in pacht. Dat blijkt ook wel want anders zou je niet telkens dezelfde niet helpende patronen afdraaien in je leven. Het lichaam is heel intelligent. Hoe mooi is het als je het lichaam weer bewust kunt voelen en erkennen?

Durf jij in de overgave te gaan en ben je nieuwsgierig wat ademwerk voor jou kan betekenen?

Doe dan mee met deze hele bijzondere Soul Retrieval -Adembevrijdingsworkshop op 26 november in Zuiderlicht Breda en laat je verbazen….

Deze dag wordt georganiseerd en begeleid door de twee ervaren ademcoaches Lennart Bosschaart en Esther Busquet. Samen met een team van ademwerkbegeleiders nemen zij jou mee tijdens deze bijzondere dag.

Gegevens

Datum:
26 november
Tijd:
09:00 - 15:30
Kosten:
€144,99
Site:
www.reikiverbinding.nl

Organisator

Esther Busquet
Telefoon
06-41461442
E-mail
info@coachpraktijkdeverbinding.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Zuiderlicht Kloosterlaan 138a 4811 EE Breda
Kloosterlaan 138a
Breda, Breda 4811EE Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.