Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Adembevrijding op 24 september 2023 in Dordrecht

24 september 2023 @ 13:00 - 17:00

€75

” Laat me zien hoe je ademt en ik zal zeggen hoe vrij je bent “

Voel jij het verlangen om vol te leven, je hart te openen en de vrijheid in jezelf te ervaren?

Geef je dan op voor deze dagworkshop Adembevrijding!

Jouw ademhaling is een afspiegeling van hoe je leeft. De meeste mensen ademen oppervlakkig en onbewust. Dit kan zowel fysieke, mentale als emotionele klachten veroorzaken, zoals lage energie, rusteloosheid, neerslachtigheid en gebrek aan grip op het leven. Je voelt je uit balans.

Tijdens deze workshop leg je middels ademwerk weer contact tussen brein en lichaam. Je leert contact te maken met de ervaringen in je lijf, met in het bijzonder met dat deel dat “aandacht” vraagt. Dit maakt dat je gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam weer op bewust niveau kunt gaan ervaren. Door bewust te voelen en waar te nemen wat er vaak lange tijd in je lichaam is opgeslagen, maak je het verwerken en loslaten ervan weer mogelijk. Je voelt de adembevrijding!

Hoe ziet deze middag eruit?

We beginnen eerst met kennismaken met elkaar en een veilige bedding te creëren binnen de groep. Dit doen we middels verschillende meditatie – en lichaamsgerichte oefeningen. Je gaat steeds meer naar binnen naar jouw innerzelf.

Daarna ga je jouw thema verkennen en jouw lichaam en geest met elkaar verbinden. Als de verbinding gelegd is, ga je op de manier ademen die wij jou leren, waardoor de energie in je lichaam in korte tijd opgebouwd wordt tot een hoogtepunt en gaat stromen. Je activeert hiermee jouw zelfhelend vermogen. Je wordt daarbij uitgenodigd om uit je comfortzone te komen en in de overgave te gaan zodat alles wat zich tijdens de ademsessie presenteert te laten gebeuren zodat oude blokkades kunnen worden opgeruimd.

Tijdens de ademsessie worden verschillende muziekgenres gedraaid met als doel om jouw denkbrein tijdens de sessie te verwarren en het limbisch systeem, waar de emotieregulatie zit, te activeren. Deze chaotische setting zorgt ervoor dat de verstopte oude emoties makkelijker tevoorschijn komen en jouw lichaam de beweging van destijds kan afmaken. Dit is vaak een hele bijzondere ervaring om mee te maken.

Jouw brein, waar je altijd op vertrouwt om de beslissingen te maken in je leven heeft niet alle wijsheid in pacht. Dat blijkt ook wel want anders zou je niet telkens dezelfde niet helpende patronen afdraaien in je leven. Het lichaam is heel intelligent. Hoe mooi is het als je het lichaam weer bewust kunt voelen en erkennen.

Durf jij in de overgave te gaan en ben je nieuwsgierig wat ademwerk voor jou kan betekenen

Doe dan mee met deze interactieve workshop Adembevrijding op 12 maart 2023 op een mooie lokatie in Dordrecht en laat je verwonderen..

Deze dag wordt georganiseerd en begeleid door de twee ervaren ademcoaches Lennart Bosschaart en Esther Busquet. Samen met een team van ademwerkbegeleiders nemen zij jou mee tijdens deze bijzondere dag.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor iedereen die weer vol energie in het leven wilt staan en vrij wilt ademen!

Investering: 75 euro inclusief BTW

Lokatie: Centrum Stockholm in Dordrecht

datum en tijd: 24 september 2023 van 13-17 uur

contra-indicaties: Ademwerk is niet geschikt voor mensen met epilepsie, glaucoom, hartklachten of psychische problemen.

Stuur even een appje of mailtje als je erbij wilt zijn!

 

Organisator

Esther Busquet
Telefoon
06-41461442
E-mail
info@coachpraktijkdeverbinding.nl
Bekijk de site van Organisator

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.