Thema dagtrainingen Neuro Linguistisch Programmeren NLP

Ons doel met deze dagtraining is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met technieken van NLP. Ben je coach, trainer, leraar of heb je een andere baan waar je veel met mensen werkt in de interactie en wil je handige NLP technieken en interventies leren die je effectief kan inzetten in communicatie met en tussen mensen om je heen zoals thuis en in je werk?

Dat kan! Wij bieden NLP thema dagtrainingen aan waar je een hele dag in een groep met andere enthousiaste mensen aan de slag gaat met een of twee thema’s van NLP. Je leert de interventies kennen en ermee te werken. Doordat we ruim de tijd nemen voor de interventies kun je ze na deze dag gelijk inzetten in het dagelijks leven.

Je kunt er zelf voor kiezen op welke themadagen je instapt. Ze zijn onafhankelijk van elkaar te volgen.

Dus wil jij meer inzicht krijgen in het proces van hoe je brein de subjectieve werkelijkheid creëert en hoe je tot een bepaalde stemming en gedrag komt? Wil jij tools krijgen hoe je effectief kunt communiceren en makkelijk kan aansluiten bij het wereldbeeld van de ander en hoe je tot een begripvolle omgang met anderen kunt komen?

Doe je dingen telkens op dezelfde manier waar je niet blij van wordt? Dit kun je veranderen.

Of mogelijk heb je een droom en wil je weten hoe je ernaar kunt leven. Waar draait het om in je leven?

Als iemand anders iets kan, kan ik het ook; weliswaar op mijn eigen manier, maar ik kan het. 

Investering in de thematraining van 10:00 – 16:00 uur inclusief lunch: 125 euro excl btw. Zie voor thema’s de evenementen kalander.

Mogelijk vind je deze NLP themadagtrainingen heel leuk en wil je er toch meer van weten, horen, ervaren, proeven of opsnuiven. Dat kan!

Bij Take off Support geef ik de 17-daagse NLP Practitioner training en Master training. Voor meer informatie, neem even contact met mij op.

Reacties zijn gesloten.