Gastenboek

Laat hier een berichtje achter over hoe jij de workshop, cursus of coaching ervaren hebt bij De Verbinding.

Dank je wel !

 
 
 
 
 
 
 
3 berichten.
Annemiek Annemiek uit Baarle Nassau heeft geschreven op 5 januari 2022 om 18:35
Ik kwam in eerste instantie bij Esther om Reiki 1 en 2 te volgen, maar inmiddels heeft zij mij zoveel meer gebracht. Na een burn-out lukte het me maar niet om mijn leven op de rit te krijgen. Esther zag vanaf de eerste dag waar mijn problemen en behoeftes lagen en daardoor besloot ik al snel om me door haar te laten coachen. Esther is enorm ervaren en in alle openheid laat ze me op een zachte en ontspannen manier inzien wat ik nodig heb om weer die verbinding met mezelf (en anderen) te maken. Ik heb al hele mooie stappen mogen maken, niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook op zakelijk gebied kan ik op haar steun rekenen. Dankbaar dat ik met deze lieve warme vrouw dit pad mag bewandelen. 
Nadja Nadja uit Breda heeft geschreven op 11 november 2020 om 18:52
Vanuit mijn burn out ben ik terecht gekomen bij Esther. In eerste instantie voor een reikibehandeling, die mij heel goed beviel. Zo goed zelfs dat ik bij Esther ook de reiki 1 cursus heb gedaan en in januari reiki 2 ga doen. In de tussentijd hebben we ook een paar coaching sessies gehad. Dit alles bij elkaar heeft mij enorm goed geholpen. Esther is heel begripvol en warm en ik vind vooral haar praktische hulpmiddelen en visualisaties heel helpend voor mij. Ik ben heel blij met haar als coach en heeft me echt stappen in de juiste richting doen zetten!
Shelley Shelley uit Nootdorp heeft geschreven op 17 juli 2020 om 16:54
Sinds een aantal weken maak ik gebruik van de coaching-skills van Esther. Het is super fijn om met haar te praten. Zij heeft zoveel kennis, ervaring, en deelt dit zonder vooroordeel. Ik voel me veilig en prettig. Dankzij Esther heb ik al vele stapjes mogen maken. Zij helpt me zoveel meer dan zij denkt. Ik ben erg dankbaar dat zij op mijn pad gekomen is.

Reacties zijn gesloten.