Multiple Brain Integration Technique (MBIT of MBraining)

Je denkt dat je 1 brein hebt waar je alles mee begrijpt, stuurt en beslist?

Dan heb je het mis! Wetenschappelijk is bewezen dat we drie breinen of neurale netwerken hebben! In ons hoofd, ons hart en in onze buik.

Mbraining is gefundeerd op neuro-wetenschappelijk onderzoek naar onze neurale netwerken, gecombineerd met oude wijsheid en tradities. Uit dit onderzoek is een simpel en effectief werkmodel gekomen om in contact te komen met je eigen intuïtie en wijsheid!

Mbraining is het proces dat beschrijft hoe jij je 3 neurale netwerken gebruikt en hoe je ze uitlijnt om voor jou het meest optimale resultaat te bereiken.

MBIT staat voor multiple Brain Integration Techniques, een toolbox met technieken om dit te realiseren.

Vaak laten we deze breinen niet goed samenwerken en is 1 of twee van de drie breinen actief in het nemen van beslissingen en doen we dingen die “moeten” in plaats van dat we er voor kiezen omdat we het zelf graag willen. Dit maakt dat je leeg loopt, stress en spanning ervaart en vaak niet lekker in je vel zit. Je behaalt je doelen niet, doet dingen die je eigenlijk niet wilt, voelt je slecht en komt niet tot wat je zelf werkelijk wilt.

Wil jij ervaren hoe het is om tot je doelen te komen door te communiceren met je meerdere breinen en tot verbluffende resultaten te komen op een hele eenvoudige manier? daag je zelf uit en doe eens een Mbit coachingstraject.

Reacties zijn gesloten.