Wie ben ik?

Mijn naam is Esther Busquet. 

Mijn halve leven woon ik in het gezellige bourgondische Breda. 

Voordat ik naar Breda kwam, ben ik op verschillende plekken in Nederland opgegroeid en heb veel gereisd in mijn leven. Reizen doe ik nog steeds heel graag. Daardoor ontmoet ik telkens weer nieuwe mensen met een eigen uniek verhaal. Mensen zijn zo verschillend en toch zijn ze allemaal op zoek naar hetzelfde, heelheid in hun zelf, in aansluiting met hun omgeving. 

Dit heeft mij in mijn jeugd enorm geïntrigeerd en geïnspireerd om met mensen te gaan werken. Ik koos logischerwijs een studie waarbij het begeleiden van mensen centraal stond. Naast de coachpraktijk werk ik al ruim 25 jaar in een communicatieve functie bij de overheid waar ik mensen ondersteun in hun ontwikkelingsproces. Ook ben ik eigenaar van Reiki- en Klankpraktijk De Verbinding waar ik mensen help via een natuurlijke manier van helen met de handen. Mijn missie is mensen weer verbinden met zichzelf en hun omgeving.  

Verbonden aan deze missie, heb ik door de jaren heen meerdere opleidingen op het gebied van coachen/trainen en communicatie gevolgd waarmee ik mensen nog beter kan ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en heb ik leuke trainingen ontwikkeld die je helpen om in balans te blijven en stappen te maken naar nieuwe doelen in je leven. 

Van nature ben ik een energiek en positief ingesteld mens en heb me door de jaren heen gerealiseerd hoe fijn en belangrijk het is om aan jezelf te blijven werken, ook als alles juist goed gaat in je leven! 

We weten allemaal dat het belangrijk is dat je zo nu en dan mentaal ontspant, goed voor je lichaam zorgt door gezond te eten en te sporten, je emoties te uiten in plaats van ze op te kroppen en je zingeving, je doelen in je leven aandacht te geven om je goed te voelen als mens. 

En soms lukt dat op een van deze vlakken niet zo goed door interne of externe factoren waardoor je uit balans raakt. Zelf heb ik dat in mijn leven ook meegemaakt. Ik vond dit natuurlijk niet makkelijk en vocht tegen mijn disbalans met gevolg dat ik mentaal, emotioneel en fysiek totaal op raakte. En achteraf ben ik er dankbaar voor dat het gebeurd is. Het heeft me wakker gemaakt en laten beseffen dat enkel ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen systeem en ik daar altijd iets aan kan doen. Soms lukt dat niet alleen en is ondersteuning daarbij prettig. Zelfstandig betekent niet alleen! In mijn praktijk ondersteun ik mensen in dit proces.

Wees meester over jezelf, over wat je denkt, voelt en doet. Leef vanuit je essentie en voel je verbonden in vrijheid! 

Reacties zijn gesloten.