Hoe werkt een individueel coachtraject?

Allereerst vind er altijd een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar en kijken we of het “klikt” en of we met elkaar willen werken. We bespreken jouw probleemstelling en hoe we aan het coachtraject vorm zullen geven.

Ik geloof erin dat ieder mens zijn eigen probleemstelling kent en alle hulpbronnen in zich heeft om zelf tot de oplossing te kunnen komen. Als coach ondersteun ik jou enkel bij het zichtbaar maken van het pad naar de oplossing. Hiertoe geloof ik in maatwerk en werk ik met verschillende methodes en technieken om jouw op elke persoonlijk gebied (mentaal, emotioneel, fysiek en zingeving) die van belang is om je HEEL te voelen, te kunnen benaderen.

Enkele van deze methodes en technieken heb ik kort voor je beschreven en vind je terug onder deze pagina.

Na de intake, bepalen we samen hoeveel sessies we gaan samenwerken zodat jij je eigen doel kan behalen. Soms kun je na éen sessie zelf al weer verder mee met de stroom van het leven en soms is er meer nodig.

Na iedere coachsessie krijg je huiswerk mee om in het dagelijks leven te gaan toepassen en te integreren. Ervaring leert dat je op deze manier snel tot resultaten zult komen, richting je doel. En dat is wat jij wilt, toch?

Jij bent je eigen plan, jij bepaalt hoe je denkt, voelt en beweegt in het leven.

Is dat nog een uitdaging voor je of wil je naar een specifiek doel toewerken?

Maak een afspraak voor een intakegesprek!

Direct aanmelden? Klik hier.

Reacties zijn gesloten.