Workshops en cursussen

We bieden meerdere leuke dag workshops om je te prikkelen, je bewust te laten worden, te verwonderen of gewoon omdat je handige tools meekrijgt die jou kunnen helpen om te leven zoals jij dat wilt!

Daarnaast zijn er ook meerdaagse cursussen die je verdieping geven in je persoonlijke ontwikkeling.

Klik in de menubalk op de workshop of cursus van je keuze voor meer informatie.

In de agenda vind je de data waarop de trainingen worden gegeven . Is er geen datum aangegeven en je hebt wel interesse in de workshop/ cursus, stuur me gerust een mail. Bij voldoende aanmelding kan ik extra data inplannen. Op deze manier is het mogelijk om met een groep vrienden, familieleden of collega’s een training wilt volgen, hoe leuk is dat?.

Bij De Verbinding gaat het om jou, wat jij nodig hebt om te kunnen leven vanuit je essentie en hoe jij de verbinding met de omgeving maakt. Wil je weten welke workshop of cursus dan het beste bij je past? Neem gerust contact met mij op om hier samen naar te kijken.

Ook bied ik coaching en trainingen aan voor bedrijven. Samen kijken we wat er binnen het bedrijf speelt en waar de behoefte ligt voor ontwikkeling. Wil je meer informatie over deze maatwerktrainingen, neem contact met mij op.

Reacties zijn gesloten.