Meld je aan voor de workshop INNERKIND ADEMBEVRIJDING op 11 juni 2023 in Zuiderlicht Breda

Laat me zien hoe je ademt en ik zal zeggen hoe vrij je bent ” Voel jij het verlangen om vol te leven, je hart te openen en de vrijheid in jezelf te ervaren? Geef je dan op voor deze dagworkshop Innerkind- Adembevrijding! .De meeste mensen ademen oppervlakkig en onbewust. Dit kan zowel fysieke, mentale als emotionele klachten veroorzaken, zoals lage energie, rusteloosheid, neerslachtigheid en gebrek aan grip op het leven. Je voelt je uit balans.

Tijdens deze bijzondere workshop leg je middels ademwerk weer contact tussen brein en lichaam. We gaan in de ochtend contact te maken met jouw innerkind en de oude ervaringen die in jouw lijf zijn opgeslagen. Deze imprint maakt dat je in het heden telkens dezelfde oude patronen afdraait. Als ze helpend zijn, is dat natuurlijk fijn. En vaak is het zo dat er dingen zijn die we doen waarvan we weten dat deze niet meer nodig zijn om prettig te kunnen leven of ons zelfs belemmeren maar kunnen we er vanuit ons bewustzijn geen verbinding mee maken om het te veranderen.

We gaan middels meditatie en mooie oefeningen contact maken met dit onbewuste kinddeel die hier verantwoordelijk voor is. In de middag gaan we met dit ” ontdekte” kindstuk met ademwerk vrij maken. Dit maakt dat je gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam weer op bewust niveau kunt gaan ervaren. Door bewust te voelen en waar te nemen wat er vaak lange tijd in je lichaam is opgeslagen, maak je het verwerken en loslaten ervan weer mogelijk. Een onbeschrijfelijke fantastische ervaring die niet makkelijk te omschrijven is en je enkel zelf kan ervaren. Je voelt de adembevrijding!

Hoe ziet de dag eruit?

We beginnen eerst met kennismaken met elkaar en een veilige bedding te creëren binnen de groep.

Daarna ga je jouw kindthema verkennen. Dit doen we middels verschillende meditatie – en lichaamsgerichte oefeningen. Je gaat steeds meer naar binnen naar jouw onderbewuste waar alle ervaringen van heel je leven in zijn opgeslagen en haalt op wat nu ” aandacht” vraagt om los te gaan laten tijdens de ademsessie om zo de energiestroom in jouw systeem weer te kunnen herstellen.

Vervolgens gaan we lunchen.

In de middag, ga je met dit kindthema jouw lichaam en geest met elkaar verbinden. Als de verbinding gelegd is, ga je op de manier ademen die wij jou leren, waardoor de energie in je lichaam in korte tijd opgebouwd wordt tot een hoogtepunt en gaat stromen. Je activeert hiermee jouw zelfhelend vermogen. Je wordt daarbij uitgenodigd om uit je comfortzone te komen en in de overgave te gaan zodat alles wat zich tijdens de ademsessie presenteert te laten gebeuren zodat oude blokkades kunnen worden opgeruimd.

Tijdens deze adembevrijding worden verschillende muziekgenres gedraaid met als doel om jouw denkbrein tijdens de sessie te verwarren en het limbisch systeem, waar de emotieregulatie zit, te activeren. Deze chaotische setting zorgt ervoor dat de verstopte oude emoties makkelijker tevoorschijn komen en jouw lichaam de kindbeweging, die in jouw lijf is opgeslagen, van destijds kan afmaken. Dit is vaak een hele bijzondere ervaring om mee te maken.

Jouw brein, waar je altijd op vertrouwt om de beslissingen te maken in je leven heeft niet alle wijsheid in pacht. Dat blijkt ook wel want anders zou je niet telkens dezelfde niet helpende patronen afdraaien in je leven. Het lichaam is heel intelligent. Hoe mooi is het als je het lichaam weer bewust kunt voelen en erkennen?

Durf jij in de overgave te gaan en ben je nieuwsgierig wat ademwerk voor jou kan betekenen?

Doe dan mee met deze Innerkind -Adembevrijdingsworkshop op 11 juni 2023 in Zuiderlicht Breda en laat je verbazen….

Deze dag wordt georganiseerd en begeleid door de twee ervaren ademcoaches Lennart Bosschaart en Esther Busquet. Samen met een team van ademwerkbegeleiders nemen zij jou mee tijdens deze bijzondere dag.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Voor iedereen die weer vol energie in het leven wilt staan!

Investering: 145 euro inclusief BTW

Lokatie: Spiritueel centrum Zuiderlicht Breda

Datum en tijd: 11 juni 2023 van 10-17 uur

contra-indicaties: Ademwerk is niet geschikt voor zwangeren en mensen met epilepsie, glaucoom, hartklachten of zware psychische problemen.

Reacties zijn gesloten.