Zeg JA tegen jezelf en Leef vanuit je HART!

Merk je dat je hoofd overloopt, je moeilijk in de flow van de dag kan komen en zelfs dat dingen je tegen gaan staan, er strijd ontstaat van binnen en buiten jezelf, je niet goed weet wat je wilt en je veel op de automatische piloot doet waardoor het lijkt dat de wereld aan je voorbij gaat zonder dat je er actief deel van uit maakt?

Zeg dan STOP en kies voor jezelf!. Geef je op voor de nieuwe workshop ” zeg JA tegen jezelf en leef vanuit je HART!”

Het is wetenschappelijk bewezen dat we drie breinen hebben met allemaal een eigen belangrijke functie en taken. In het dagelijks taalgebruik is dit al te horen.

Zoals, mijn hoofd loopt over. De apen in mijn hoofd slaan op hol. Ik krijg er een punthoofd van. Ik heb er mijn buik van vol. Ik word er sch….t ziek van. Mijn hart is gebroken, hartelust, hartverwarmend, hart op de tong enz…

Tijdens deze workshop leer je hoe je weer vanuit je hart kunt spreken, leer je weer voelen wat belangrijk voor je is, welke stappen van nature goed voor je voelen om te nemen.

Reacties zijn gesloten.